Voor het eerst sinds langere tijd heeft het nieuwe bestuur weer een fysieke vergadering kunnen organiseren. Toch wel even wennen na ongeveer twee jaar via Teams of Zoom elkaar weer in de ogen te kunnen kijken. De mogelijkheden om op afstand met elkaar te communiceren zijn prima maar elkaar zien is en blijft speciaal maar ook zeker nodig. Gewoon contact met elkaar hebben, heerlijk!

Wij hebben teruggekeken naar de themadag op 17 maart jl. Met trots hebben we 'trots' geintroduceerd. Deze dag gaf veel energie en daarom staat erop 15 juni 2022 weer een themadag gepland. De uitnoding volgt.

Wij hebben kennis gemaakt met de sponsor MZOO. Dit gesprek was constructief en er staat een vervolgcontact gepland om de relatie te verstevigen gedurende dit jaar.

18 mei is besproken. Dit is een online meeting, waarbij het thuiswerkbeleid centraal zal staa. De uitnodiging is reeds verzonden. Heb je al aangemeld? In de e-mail is een link waarbij je je kan aanmelden. Het is van 16:00 uur t/m 17:00 uur.

Tevens is er stilgestaan bij de kracht van de V.O.G.D. Dit is tóch het netwerkwerk dat ondernemingsraden verbindt. Wij zien graag nieuwe leden toetreden tot ons netwerk, waarbij het uitwisslen van kennis word als een must gezien. Uiteraard spelen onze sponsoren hierbij een belangrijke rol.

Wil je kennismaken met de V.O.G.D.? stuur dan een e-mail naar het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wist je dat de V.O.G.D. op 28 april 2023 20 jaar bestaat?

Afbeeldingsresultaten voor 20 jaar jubileum