Als bestuur kijken we terug naar onze online sessie over “thuiswerkbeleid”, wat onder leiding en inspiratie van Mark Capel van "Trainiac" plaats vond. Elders op de site is beknopt het verslag van deze bijeenkomst te lezen. Een aanrader om via Trainiac binnen de OR-en daar eens over te sparren.

Op 15 juni heeft de inspiratiesessie plaatsgevonden op het gemechaniseerde distributiecentrum van Albert Heijn te Zaandam. Deze dag stond onder inspiratie van "Connecting All" van Jean Claude Crijns. Thema voor deze dag: “hoe wordt je succesvoller als professional in de medezeggenschap” waarbij het woord “verbinden” centraal stond. Later zal er een verslag volgen op onze site.

"Basis&Beleid" is sinds een niet al te lange tijd sponsor/partner van de V.O.G.D. We zijn na kennismaking eens gaan onderzoeken waar voor zowel de V.O.G.D. als Basis&Beleid een juiste ingang gevonden kan worden. In het najaar gaan de V.O.G.D. en Basis&Beleid een dag organiseren met als onderwerpen de RVU (Regeling Vervroegd Uittreden) en Duurzaam inzetbaarheid. Hierin is Basis&Beleid in gespecialiseerd. De contouren van dit interactieve programma staat in concept klaar. Volg regelmatig onze website voor actuele informatie.

De V.O.G.D. is inmiddels ook in gesprek met een aantal potentiële leden. Hier kunnen we op dit moment nog niets concreets over vertellen. Zodra er witte rook is zullen we dit zeker aankondigen via onze website en communiceren naar onze leden en sponsoren/partners.

Waar met grote aangrenzende waarschijnlijkheid wel witte rook is, is uitbreiding van onze sponsoren/partners. Hier zijn we al vergaand in de gesprekken die we gevoerd hebben. De verwachting van de V.O.G.D. is, dat we bij de volgende vergadering de officiële aankondiging kunnen maken. De potentiële sponsor/partner komt uit een heel andere hoek dan de huidige partners/sponsoren maar is zeker belangrijk in de communicatie naar bestuurder en medewerkers van een bepaalde organisatie.

Ook hebben we stil gestaan bij de datum van 28 April 2023. Op deze dag is het nl. zo dat de V.O.G.D. 20 jaar bestaat. Hier willen we graag een extra aandacht moment van maken. Hoe? Blijf de website volgen van de V.O.G.D.!

Annemiek, Maurice en Ad wensen onze leden en sponsoren/partners een hele fijne vakantie toe en danken hun voor alle inzet en betrokkenheid afgelopen half jaar. In najaar gaan we weer verder met onze, in hoofdzaak, live activiteiten. Blijf ons volgen via LinkedIn en website.

Heb je tips voor de VOGD? Schroom niet en mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fijne vakantie!